Hop til hovedindholdet

JCI Marselis logo

Advisory Board med Jonas fra Kødbyens Mad & Marked i Aarhus


Dato og tid

Onsdag d. 20. april 2016 kl. 18:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 19. april 2016 kl. 10:00

Sted

Vesterlauget - Baglokalet, Vestergade 50, 8000 Aarhus Vesterlauget - Baglokalet
Vestergade 50
8000 Aarhus

Advisory Board med Jonas fra Kødbyens Mad & Marked i Aarhus


Arrangementsbeskrivelse

Advisory Board med Jonas fra Kødbyens Mad & Marked i Aarhus
 
Vi skal have besøg af Jonas Kring til dette her spændende afdelingsmøde. Jonas står for projektet Kødbyens Mad & Marked, der netop er kommet til Aarhus fra København. Først skal vi høre om projektet generelt og efterfølgende vil Jonas diskutere sin problemstilling, hvor han vil inddrage os og bede om vores vejledning.  
 
Om Kødbyens Mad & Marked

I 2015 åbnede Kødbyens Mad & Marked i Kødbyen i København. Siden da er der sket en masse og gennem det sidste år har Kødbyens Mad & Marked været et samlingspunkt i byer, ved events og til firmaarrangementer. Med en fast tilstedeværelse i København, mange aktiviteter i Aarhus og enkelte events i både Odense og Aalborg er rejsen først lige begyndt.

Hos Kødbyens Mad & Marked har vi en klar holdning til mad og råvarer. Vi udvælger nøje vores stadeholdere, så vi er sikre på, at de besøgende får en god madoplevelse, baseret på gode råvarer og til priser, hvor alle kan være med. Vi tilbyder de små producenter en platform, hvor de får mulighed for at møde de handlende – og hvor alle vi andre kan møde, dufte og smage produkter, vi ikke finder i supermarkedet og på byens caféer og restauranter.

Vi har en drøm om at udvikle markedskulturen og bringe nye, unikke madkoncepter frem i lyset – til glæde for både stadeholdere, gæster og samarbejdspartnere. Tilgængelighed og mad i øjenhøjde er kernen i konceptet; Vi ønsker et fokus på kvalitet, lokal produktion, iværksætteri og alle de gode smage, vi nogle gange glemmer, findes. Kort sagt ønsker vi gode madoplevelser, som folk kan mødes omkring og lade sig inspirere af.


Problemstilling
Kødbyens Mad & Marked er et madmarked forankret i Kødbyen i København. Vi har arrangeret flere markeder i Aarhus ved Kulbroen og Godsbanen i 2015 med stor succes og i 2016 har vi omkring 12 markeder m.m. Nu melder der sig flere andre markedsoperatører på banen i Aarhus, med planer om fast lokalitet. Hvad kan vi gøre for at adskille os fra de kommende aktører og fastslå Kødbyens Mad & Marked som et stærkt brand i Aarhus? 

 
Sted: Baglokalet i Vesterlauget, Vestergade 50 i Aarhus.
Deadline: tirsdag den 19. kl.  10.00
 
Agenda:
18.00 - 18.15: Velkommen
18.15 - 19.00: Spisning
19.00 - 20.30: Jonas - Kødbyens Mad & Marked
20.30 - 20.35: Pause
20.35 - 21.00: Afdelingen halvtime
 
3. halvdel nydes inde ved siden af.
 
Vi glæder os til en aften, hvor vi kan få en god dialog sammen med Jonas:)

Vel mødt,  
 
Peder og Christine

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >